Wellness

Naast de authentieke stijl en een prachtig zicht over de Alveringemse velden waar rust een troef is, omvat de wellness een Turks stoombad, infraroodcabine, saunabarrel, swimspa, voetsauna, douches en een relaxruimte. Op het zonneterras kan je genieten van de koeien die bij je komen te staan, vergezeld van vers fruitsap en bijpassende bordje. Tijdens al onze arrangementen zijn al deze faciliteiten beschikbaar, alsook het gebruik van badjassen, handdoeken en slippers.

Onze arrangementen

Alle arrangementen kunnen aangevuld worden met een lichaamsmassage, pakking, gelaatsverzorging,…

Verder is het ook mogelijk om alle arrangementen uit te breiden met cava, champagne, wijnen, hapjes,... Als u nog wensen hebt, laat het ons zeker weten: wij doen het nodige om jullie te verwennen!

Voor alle arrangementen is het ook mogelijk om een uur (30€/u) of één of meerdere personen (30€/pp) bij te boeken.

Sauna arrangement

95€ 2u 2 personen

2u ontspannen in de privé wellness in een landelijk kader waar je volop geniet van de mooie omgeving

BOEK NU

Ontbijt arrangement

145€ 3u 2 personen

’s Morgens volledig tot rust komen met een heerlijk ontbijt, alle facilieteiten zijn aanwezig waar je de volledige ochtend kan vertoeven...

BOEK NU

Zoete Zonde-arrangement

115€ 2u 2 personen

Laat je volledig verleiden door alle lekkere snoepjes, chocolaatjes, en andere zoetigheid... Iets heerlijks voor alle zoete mondjes onder ons.

BOEK NU

Me-time arrangement

215€ 5u 1 persoon

Eventjes tijd maken voor jezelf, een heerlijke massage, een ontspannende gelaatsverzorging, pedicure, manicure, een uurtje genieten van de privé wellness en achteraf nog een brushing. Je komt hier als herboren terug buiten…

BOEK NU

Lunch arrangement

155€ 3u 2 personen

Tijdens de ontspanning in de wellness, proeven van een heerlijke lunch, terwijl u geniet van het landschap. Er is voor de lunch keuze uit een vis of vlees gerecht, voor ieder wat wils.

BOEK NU

Frans arrangement

175€ 3u 2 personen

Een verzorgde kaasplank, een glaasje rode wijn, en ondertussen van de privewellness genieten, dit is de perfecte basis voor een geslaagd moment van de dag.

BOEK NU

Breugelarrangement

155€ 3u 2 personen

Om in de landelijke sfeer te blijven hebben we onze breugelarrangement. Met ambachtelijke streekproducten: een stukje paté, een witte worst, preparé, ... alles is aanwezig om te ontdekken hoe mooi het authentieke "boerenleven" is!

BOEK NU

Luxe-arrangement

240€ 3u15 2 personen

U geniet van een aangename voedende pakking, terwijl uw partner een ontspannende massage krijgt - en omgekeerd. Dit alles in combinatie met een relaxerend moment van 2u in de wellness, een fles cava en een bordje vol met heerlijke hapjes. Dit heeft alles om een top moment te worden!

BOEK NU

In De Kijker

Sauna arrangement (2u)

2u ontspannen in de privé wellness in een landelijk kader waar je volop geniet van de mooie omgeving

BOEK NU MEER

Ontbijt arrangement (3u)

’s Morgens volledig tot rust komen met een heerlijk ontbijt, alle faciliteiten zijn aanwezig waar je de volledige ochtend kan vertoeven.

BOEK NU MEER
Boek nu snel en gemakkelijk uw afspraak online!